Продажба на общински имот - ул. Априловска №9 - ВТОРИ ЕТАЖ от пететажна Административна сграда състояща се от сутерен, партер, четири етажа и тавански етаж, находяща се в централната част на града

29 Август 2014, 17:00

 ВТОРИ ЕТАЖ  от пететажна Административна сграда, състояща се от сутерен, партер, четири етажа и тавански етаж, находяща се в централната част на града, ул. Априловска №9. В близост до имота са разположени административната сграда на Община Габрово, на Областен управител, Съд и Прокуратура,, банкови офиси, в същата достъпност са Библиотека,  „Дом на културата”, Драматичен Театър, Априловска гимназия, МОЛ Габрово. Имотът е достъпен от към ул.Априловска, в непосредствена близост за спирките на масовия градски автобусен транспорт.

Изградена по монолитната строителна система, завършена и въведена в експлоатация през 1962 г.

На етажа са обособени следните помещения: стълбищна клетка, разпределителен коридор, пет канцеларии, балкон, сервизно помещение. Преобладаваща варова мазилка и латекс, под – буков паркет, в коридора и сервизното помещение е с обикновена мозайка. Застроена площ   110.09 кв.м. ., заедно с 11.590% идеални части от общите части на сградата.  Ще се продава на търг с явно наддаване, при първоначална цена 76 360 лв. 

Обекта може да видите от тук.